G Dent, Implantaten, Implantologie, Enkhuizen
Uw Mondzorg Specialist
Uw Mondzorg Specialist

Implantologie

Bij ons kunt u terecht voor alle soorten implantologische behandelingen.

Binnen onze praktijk hebben wij zeer veel kennis van en ervaring met het chirurgisch plaatsen van (tand) implantaten. Wanneer deze implantaten zijn vastgegroeid hebben wij ook alle nodige en moderne kennis en kunde in huis om de bovenliggende kronen, bruggen en klik protheses voor u aan te meten op de implantaten die wij zelf hebben geplaatst. U hoeft niet meer naar verschillende zorgpraktijken toe te gaan – wij kunnen het gehele behandeltraject voor u verzorgen. Dat maakt het behandeltraject een stuk minder ingewikkeld.

Daarnaast zijn wij erin gespecialiseerd om direct na het trekken van een tand of kies een implantaat te plaatsen. U hoeft dan in de meeste situaties maar één keer geopereerd te worden.

Uiteraard werken wij alleen met de allerbeste materialen (de zogenaamde A-merk implantaten en hulpstukken).

Wij behandelen ook patiënten van collega tandartsen, u komt dan enkel voor de implantologie behandeling bij ons en blijft patiënt bij uw eigen tandarts. Wij zorgen ervoor dat uw tandarts op de hoogte is en blijft van de ontwikkelingen rondom uw behandeling. U kunt uw tandarts vragen om een verwijzing of contact met ons opnemen voor de mogelijkheden.